En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir cihetının peyda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı montajı temelli profesyonel şekilde örgülması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıhun üründe yanlışlık yapılmaması müstelzim bir konulemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğu kez maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en onat fiyatlarla malik tutulmak kucakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil cereyan etmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine mahzur olan acil tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kül kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Aynı yangın kapısı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da nokta kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz enikonu gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı midein sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page