Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve amelî bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir pusattır. Yangın simultane yangın kaçış holüne akıllıca açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Kaçış yolları, bir mimarinın rastgele bir noktasından nokta seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan kapılardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra güvenli intikali sağlayan yangın merdiveni kapısı, vacip standartlara amelî olarak yapım edildiği çağ uzun müddet hizmet verebilmektedir. şüphesiz bakımlarının derneşik konstrüksiyonlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın Kapkaloriın bakımını olmak dâhilin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama eylemek veya amatörce yapmak önemli payanlara kere hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

→ Yangın merdiveni baplarının otomatik kapanma özelliği olmalı ve panik amerikan bar, yaylı menteşe, yaman sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kısım seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız kesim kabil) ve size vüruttirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan hayırlı bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Her hengâm hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble veya sair bir ket bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kaçış yollarının gayrı daire ve başka mekanların deruninden geçerek korunmuş alana yetişmesina ruhsat verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa açılan baplarının vâsiliği 120 cm’den az olmamalı; bu baplar içeriden hariçya yakın Yangın Merdiveni Kapısı kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik olarak kendi kendine kapanacak Yangın Kapısı ve yangın dayanımı en azca 120 dakika olacak şekilde strüktürlmalıdır.

Yangın fitili Yangın kapılarında, kanat ile kasanın bahsetme ettiği münhalluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page